Siste nytt fra HIL

• HIL Treningsstudio

Åpningstider Sommeren 2014

Som tidligere år har vi reduserte åpningstider på sommeren. De fleste av våre medlemmer nyter utendørstrening, og det forstår vi godt.

MEN, vi har selvfølgelig et tilbud til dere som ønsker å trene hos oss!

Fra kl. 17:00 til 21:00             Mandager, Tirsdager og Torsdager

Dette gjelder fra 01. juli – 17. august. Fra og med 18. august er det vanlige åpningstider igjen.

GOD TRENINGSSOMMER TIL DERE ALLE

• Felles transport til Grenserittet

Det blir felles transport til Grenserittet lørdag den 02.08.2014.

Kostnaden pr. hode blir på kr 300,-. Påmeldingsfristen er den 15 juli og påmeldingen er bindene. Kontakt Roger Bjerkrheim på tlf 92613100. Vi praktiserer førstemann til mølla prinsippet.

Målgang Grenserittet

• HIL starter opp fotballakademi i august 2014

Ødegaard Sport & Service har i samarbeid med Høland IL gleden av å presentere et nytt fotballakademi med oppstart august 2014.

Det vil holdes et informasjonsmøte førstkommende torsdag 12.6 kl 20:00 i Hølandshallen.

Vel møtt!

Infomøte ØSS akademi (2)

Infomøte ØS&S akademi

• Bestilling av sykkelklær

Det er nå mulig å bestille klær fra Høland IL Sykkel, trykk her for å laste ned fremgangsmåte, samt oversikt over de ulike plaggene.

IkonHS

• Høland- sykelister 16-20 år

Styret sponser syklister i gjeldende aldersgruppe med til sammen to sett med sykkelklær; ei trøye, ei jakke og to bukser, samt startkontingent på inntil 5000,- pr sesong. Krav til syklistene er at de løser helårslisens, sykler for HIL Sykkel, deltar i ritt iført Hølands sykkeltøy og stiller på podiet i Hølands sykkeltøy. Pengene fås igjen ved fremlegg av kvittering til kasserer.

HSK 2009 logo liggende

• Torgdag 13. Mai 2014

Program Torgdag 13  mai

Program Torgdag 13 mai

• HIL Treningsstudio 2014

HIL Treningsstudio1

• Årsmøte

Husk årsmøte i håndball gruppa
    mandag 3 Mars kl 19.00 i Pellestua

• Årsmøte Høland Sykkel

klubbeårsmøte

Husk årsmøte i Høland Sykkel i kveld kl 19:00 på Høland Stadion.

Vel møtt!

• Vinterferie Saltrening

Uke 8 er det vinterferie og ingen saltrening. Dette gjelder Aerobic på mandag og Stepaerobic på onsdag.

Treningsstudio er åpent som vanlig.